ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ & ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Η Interzante Development κάνει χρήση της τελευταίας τεχνολογίας. Καθιστά δυνατή την υλοποίηση των πιο επίδοξων επιθυμιών και έργων σας. Η απαράμιλλη ποιότητα εργασίας που επιτελείται από το εξειδικευμένο επαγγελματικό προσωπικό μας συνδυάζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες σχεδιασμού και κατασκευών, την ακριβή επιλογή υλικών που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστικές μας ομάδες, τη συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο που διατηρούμε σε όλα τα στάδια υλοποίησης του κατασκευαστικού έργου και την αποτελεσματική διαχείριση του.
Η Interzante Development παρέχει την επίβλεψη κατασκευής σε όλα τα στάδια των κατασκευαστικών εργασιών, ξεκινώντας από το αρχιτεκτονικό σχέδιο του έργου και την ανάπτυξη προδιαγραφών έως την τελική του υλοποίηση. Οι επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες του προσωπικού μας θα βοηθήσουν στην κατασκευή του ελληνικού σπιτιού σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα και στην ελαχιστοποίηση των εξόδων σας.
Κατά την κατασκευή του σπιτιού σας, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ποιοτικά οικοδομικά υλικά, καθώς και τις τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές λύσεις που εγγυώνται την ασφάλεια, την άνεση και την χρηστικότητα του έργου. Το προσωπικό της εταιρείας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα στην εργασία που θα ολοκληρωθεί, καθώς και τις καλύτερες σχεδιαστικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη το έδαφος και άλλα στοιχεία. Η τεχνογνωσία του προσωπικού μας διασφαλίζει ότι τα σχέδιά σας θα υλοποιηθούν στο έπακρο.
Η Interzante Development παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες στην κατασκευή εξοχικών σπιτιών:

 1. Ανάπτυξη σχεδιασμού ανάδοχου:
  Αρχιτεκτονική ανάπτυξη ιδεών και έγκριση από τον πελάτη.
  Το τμήμα ανάπτυξης του σχεδίου έργου ανά ενότητα (η γενική διάταξη του έργου, οι αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις, η θέρμανση, η παροχή νερού και άλλος σχεδιασμός συστήματος κ.λπ.).
  Έγκριση σχεδιασμού έργου από διοικητικούς φορείς.
  Λήψη άδειας κατασκευής στην Ελλάδα.
 2. Επίβλεψη κατασκευής και τεχνικός έλεγχος του έργου.
 3. Εάν χρειαστεί, η διόρθωση του έργου.
 4. Η θέση σε λειτουργία του έργου.

Η Interzante Development εκτελεί όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την κατασκευή κατοικιών στην Ελλάδα. Οι έμπειροι μηχανικοί μας αναπτύσσουν το σχεδιασμό συστημάτων εξυπηρέτησης. οι κατασκευαστικές μας ομάδες εκτελούν διακόσμηση πρόσοψης και στέγες, τοποθέτηση δαπέδου και εγκατάσταση συστήματος σέρβις καθώς και άλλους τύπους κατασκευαστικών εργασιών.

Interzante Constructions

NEWLY ADDED PROPERTY