Χάρης Σούλης

Οικονομικός σύμβουλος ανάπτυξης και επενδύσεων

Χάρης Σούλης

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής Χάρης Σούλης οικονομοτεχνικός & σύμβουλος Επενδύσεων έχει διαμορφώσει την ιδρυτική φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να κατέχουν ακίνητη περιουσία, προκειμένου να προωθηθεί βιώσιμη και αποτελεσματική δημιουργία πλούτου για προσωπική ανάπτυξη και οικονομική ασφάλεια.

Βιογραφικό

Ο Χάρης Σούλης γεννήθηκε στην Ελλάδα με ιδιαίτερη πατρίδα του την Ζάκυνθο, σπούδασε στην Αθήνα οικονομικά και marketing  καθώς θέατρο και σκηνοθεσία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανακάλυψε το εμπορικό του ταλέντο.
Για αρκετά χρόνια δούλεψε ως διευθυντής των γραφείων στη Ζάκυνθο της OVB, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών στην Ελλάδα με έδρα την Κολωνία, όπου τιμήθηκε με πολλά βραβεία και διακρίσεις.
Στη συνέχεια έχει αφιερωθεί στο θέμα της ακίνητης περιουσίας και ιδρύει την εταιρεία Interzante Real Estate Service in Greece, με παρουσία της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Σήμερα, η εταιρεία Interzante Real Estate προσφέρει υπηρεσίες πολύ πέρα από το πεδίο  των αγορών και πωλήσεων ακινήτων και του μάρκετινγκ, όπως για παράδειγμα συμβουλές μεγάλων επενδύσεων, κατασκευές και χρηματοπιστωτική διαμεσολάβηση.
Το Μάρτη του 2019 η εταιρεία Interzante Real Estate βραβεύετε στο Παρίσι με το παγκόσμιο χρυσό βραβείο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο που σας ταιριάζει!

  • +30 26950 25470
  • info@interzante.gr
  • skype id : admin.smith